Välkommen till hälsostugan

Hos Gun-Britt kan du slappna av efter en hel dag med aktiviteter. Här erbjuds flera olika avslappnande och helande behandlingar i en skön miljö. Varför inte ta en klassisk massage i solnedgången?

Svensk klassisk massage

Klassisk massage är en kraftfull massage som är lämplig vid spänningar och muskelvärk. Det är den mest använda massagemetoden i västvärlden.

Jag gör även en speciell tibetansk nack- ryggmassage.  Den är mycket effektiv mot ”ont i nacken” ,  axlar och övre delen av rygggen.

Dessutom kan jag erbjuda en mycket effektiv energimassage.  Denna utförs utmed hela ryggen med kläderna på.

Ansiktszonterapi

Ansiktszonterapi (AZT) är en modern behandlingsteknik med rötterna i orientalisk medicin.

Vid stimulering av olika zoner och punkter i ansiktet och kraniet är det möjligt att sända impulser via det centrala nervsystemet till ett specifikt organ, öka blodcirkulationen, balansera kemin i kroppen och samtidigt även påverka de emotionella aspekterna.

AZT är även en skönhetsbehandling eftersom den ökade blodcirkulationen i ansiktet gör att huden blir fräschare och rynkor motverkas. Behandlingen brukar upplevas avslappnande och stimulerande på samma gång.

Instant transformation

Instant Transformation innebär att man arbetar med kvantfysikens lagar. Vilket innebär att man får en omedelbar transformation av icke önskvärda fysiska och emotionella tillstånd med synliga och omedelbara resultat.

Har du fysiska skador eller smärtor till livsmönster som är besvärande och stoppar dig att leva livet fullt ut?  Då är Instant Transformation något för dig att prova.